Bagaren och Kocken är en spännande och inspirerande butik där du kan hitta det mesta du behöver för matlagningen och baket. Du kan också köpa läcker chokladtryffel från anrika Bräutigams samt chokladkakor från Valrhona.

Gillar du att baka eller göra egna chokladpraliner är det ett tips att kolla in alla chokladprodukter hos Bagaren och Kocken. Du kan t ex köpa cookie chokladbitar som inte smälter i ugnen och som blir läckra ingredienser i bakverk. Vi har själva provat, det blev jättegott!

För den som vill ge sig på egen chokladpralintillverkning finns det fina chokladingredienser att hitta här; t ex Valrhona kakaopulver, Valrhona Grand Cru pellets i olika smaker (1 kilosförpackningar).

Ge dig gärna tid och kolla in alla läckra produkter under rubriken “Ät & Drickbart“. Där hittar du produkter som choklad, hela kaffebönor, kaffekapslar, kak- och tårtdekorationer, kakor, malet kaffe och te.

Bagaren och Kocken är för övrigt en riktigt bra presentbutik för dig som vill ge bort en praktisk kökspryl eller för dig som vill unna dig själv bra redskap för att göra matlagningen och bakningen roligare.

Fraktkostnad 59 kr. Handlar du för över 2.5oo kr får du fri frakt.