överraska med en ask choklad,

en godisbox eller en läcker tårta!

– beställ enkelt direkt online

Kika in under choklad- och godispresenter ovan för mer tips!

Snabbt, prisvärt och enkelt: skicka en godisbox! Gör den extra personlig genom att ladda upp ett eget motiv, så blir kartongen också en personlig present!

Chokladnavet lämnar tips om butiker där du kan beställa och skicka choklad, lakrits, godis, kakor, tårtor och annat gott direkt online.

Vill du överraska någon med något gott? En läcker chokladkartong, en ask gourmetlakrits, en chokladprovning? Eller kanske en bok om choklad kan vara en bra present till den som älskar choklad och godis?

På den här sidan informerar vi om några onlinebutiker som vi tycker har ett bra utbud av choklad, godis, böcker, upplevelser och annat som har med choklad och sötsaker att göra. Håll till godo!

Butikstips, i alfabetisk ordning:

Adlibris:

Populär butik med ett stort sortiment av böcker i alla möjliga kategorier. Böcker om choklad finns det gott om! Bra villkor. Väljer du varianten gratisfrakt kostar frakten ingenting.

 

Bagaren och Kocken

En perfekt presentbutik. Under rubriken Ät & Drickbart hittar du flera varianter av Valrhonas populära choklad, chokladaskar från anrika Bräutigams i Göteborg, chokladmandlar med olika smaker från Summerbird m m. Förutom choklad kan du köpa kaffebönor, kak- och tårtdekorationer, malet kaffe, te samt alla möjliga köksprodukter som gör matlagningen och bakningen så mycket roligare!

 

Chokladbudet:

Chokladbudet skickar chokladaskar och små chokladpresenter per post till önskad adress i Sverige. Sortimentet består av exklusiva chokladaskar, presentförpackningar, små trevliga chokladpresenter och ekologisk choklad. Inför helger som jul och påsk laddar butiken upp med extra många chokladprodukter.

Fraktavgiften är 89 kr vid beställning av en produkt,99 kr vid beställning av två eller flera produkter.

 

Flowerhouse:

Blomsterförmedlaren Flowerhouse har en separat avdelning med läcker choklad. Tjänsten att skicka choklad är separerad från den traditionella blomsterbudstjänsten. Det finns ganska många chokladaskar i sortimentet. Utbudet varierar över tid.

Chokladpresenter som skickas från Flowerhouse skickas per post till mottagarens adress. Om du vill att din chokladgåva ska anlända direkt hem till mottagaren med bud kan vi tipsa om att Flowerhouse har några buketter där det ingår en liten chokladgåva. Du får titta igenom blomsortimentet för att hitta dessa. Det finns också en chokladask som kan väljas som tillval till ett blomsterbud, se mer här.

Det kostar 65 kr att skicka choklad per post från Flowerhouse. Ett blomsterbud kostar 99 kr inom Sverige.

 

SkickaTårta.se

Ett populärt alternativ till att skicka en blomma med blomsterbud är att istället skicka en tårta med bud. Hos SkickaTårta.se finns tårtor av alla de slag; barntårtor, bildtårtor, chokladtårtor, fototårtor, företagstårtor, gräddtårtor, logotårtor, marängtårtor, prinsesstårtor….ja, du kan t o m skicka en smörgåstårta med bud om du vill.

Det kostar 99 kr i förmedlingsavgift att skicka en tårta från SkickaTårta.se med bud.