RSS Feed

Välkommen till Chokladnavet !

Snabbt, prisvärt och enkelt: skicka en godisbox! Gör den extra personlig genom att ladda upp ett eget motiv, så blir kartongen också en personlig present!


Välkommen till Chokladnavet!

Vi tipsar om butiker där du kan beställa och skicka choklad, lakrits, godis, kakor, tårtor och annat gott direkt online. Se butikspresentationerna under rubrikerna ovan!

Vill du överraska någon med något gott? En läcker chokladkartong, en ask gourmetlakrits, en chokladprovning? Eller kanske en bok om choklad kan vara en bra present till den som älskar choklad och godis?

På den här sidan informerar vi om några onlinebutiker som vi tycker har ett bra utbud av choklad, godis, böcker, upplevelser och annat som har med choklad och sötsaker att göra. Håll till godo!

Butikstips, i alfabetisk ordning:

Adlibris:

Populär butik med ett stort sortiment av böcker i alla möjliga kategorier. Böcker om choklad finns det gott om! Bra villkor. Väljer du varianten gratisfrakt kostar frakten ingenting. Vi har valt ut några böcker om choklad som presenteras här!

 

Chokladbudet:

Chokladbudet skickar chokladaskar och små chokladpresenter till önskad adress i Sverige. Fraktavgifen är 89 kr vid beställning av en produkt,99 kr vid beställning av två eller flera produkter.Beställer du innan kl. 15.00 på vardagar skickas din chokladpresent samma dag. Beställer du senast kl. 12.00 på en söndag finns det chans att leveransen sker redan efterföljande måndag! En närmare presentation om Chokladnavet finner du under länken här.

 

Flowerhouse:

Blomsterförmedlingsföretaget Flowerhouse har en separat avdelning med läcker choklad. Tjänsten att skicka choklad är separerad från den traditionella blomsterbudstjänsten. Det finns många läckra chokladaskar i sortimentet och det riktigt vattnas i munnen när man tittar på bilderna…Ibland har Flowerhouse kampanjer med riktigt bra priser, så det kan vara en god idé att kika in i butiken med jämna mellanrum. Chokladpresenter som skickas från Flowerhouse skickas per post till mottagarens adress. Beställer du före 15:00 på vardagar och före 12:00 lördagar skickas din present med Posten samma dag för leverans inom 1-3 dagar. Det kostar 65 kr att skicka choklad från Flowerhouse. Du kan kombinera din present med nallar – Flowerhouse gör ett fint paket av din present. Du kan naturligtvis skicka med en personlig hälsning till mottagaren också. Du finner en närmare presentation av Flowerhouse här!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.