Överraska med en ask choklad,

en godisbox eller en läcker tårta!

– beställ enkelt direkt online

Kika in under choklad- och godispresenter ovan för mer tips!

Snabbt, prisvärt och enkelt: skicka en godisbox! Gör den extra personlig genom att ladda upp ett eget motiv, så blir kartongen också en personlig present!

Chokladnavet lämnar tips om butiker där du kan beställa och skicka choklad, lakrits, godis, kakor, tårtor och annat gott direkt online.

Vill du överraska någon med något gott? En läcker chokladkartong, en ask gourmetlakrits, en chokladprovning? Eller kanske en bok om choklad kan vara en bra present till den som älskar choklad och godis?

På den här sidan informerar vi om några onlinebutiker som vi tycker har ett bra utbud av choklad, godis, böcker, upplevelser och annat som har med choklad och sötsaker att göra. Håll till godo!

Butikstips, i alfabetisk ordning:

Adlibris:

Populär butik med ett stort sortiment av böcker i alla möjliga kategorier. Böcker om choklad finns det gott om! Bra villkor. Väljer du varianten gratisfrakt kostar frakten ingenting.

 

Bagaren och Kocken

En perfekt presentbutik. Under rubriken Ät & Drickbart hittar du flera varianter av Valrhonas populära choklad, chokladaskar från anrika Bräutigams i Göteborg, chokladmandlar med olika smaker från Summerbird m m. Förutom choklad kan du köpa kaffebönor, kak- och tårtdekorationer, malet kaffe, te samt alla möjliga köksprodukter som gör matlagningen och bakningen så mycket roligare!

 

Chokladbudet:

Chokladbudet skickar chokladaskar och små chokladpresenter per post till önskad adress i Sverige. Sortimentet består av exklusiva chokladaskar, presentförpackningar, små trevliga chokladpresenter och ekologisk choklad. Inför helger som jul och påsk laddar butiken upp med extra många chokladprodukter.

Fraktavgiften är 89 kr vid beställning av en produkt,99 kr vid beställning av två eller flera produkter.